Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

27.2.18

Αλ. Τσίπρας: Η καινοτομία στην αγροδιατροφή αποτελεί παράγοντα ανάπτυξης

Αλ. Τσίπρας: Η καινοτομία στην αγροδιατροφή αποτελεί παράγοντα ανάπτυξης



Η καινοτομία στην αγροτοδιατροφή είναι παράγοντας που μπορεί να ωθήσει καθοριστικά την ανάπτυξη, είπε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, σε δηλώσεις του μετά την ξενάγησή του στην εταιρεία Arcafroz, στην Τρίπολη.
Ο πρωθυπουργός, ο οποίος στις 7.30 το βράδυ θα μιλήσει στο 10ο Περιφερειακό Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση, που πραγματοποιείται στην αρκαδική πρωτεύουσα, έφθασε στις 2.40 μ.μ. στην ελληνική εταιρεία που παράγει φρέσκους χυμούς μήλου και ροδιού και είχε συνάντηση με τους εργαζόμενους και τη διοίκηση.
Φτάνοντας στον εξωτερικό χώρο της επιχείρησης, ο κ. Τσίπρας πήρε από τα καφάσια για να δοκιμάσει ένα μήλο από τη ντόπια ποικιλία «delicious πιλαφά», που χρησιμοποιεί η εταιρεία για την παραγωγή χυμού, τα οποία δεν είναι όμορφα στην όψη, είναι όμως Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης.
Ο πρωθυπουργός συνομίλησε με παραγωγούς, προμηθευτές, εργαζόμενους και διευθυντικά στελέχη της επιχείρησης και ενημερώθηκε για την παραγωγική διαδικασία, τα προϊόντα και τις επενδυτικές πρωτοβουλίες της.
Κατά την επίσκεψη, τονίστηκε η σημασία της τεχνολογικής αναβάθμισης της παραγωγής μέσα από επενδύσεις και τη συμμετοχή εξειδικευμένου επιστημονικού προσωπικού, στοχεύοντας σε υψηλή προστιθέμενη αξία για τα ελληνικά αγροτικά προϊόντα και ανταγωνιστικότητα που βασίζεται στην ποιότητα και την ένταση γνώσης.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης