Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

10.2.18

Π. Σκουρλέτης: Ηθική και πολιτική υποχρέωση να απαντήσουμε στα αμείλικτα ερωτήματα των πολιτών

Π. Σκουρλέτης: Ηθική και πολιτική υποχρέωση να απαντήσουμε στα αμείλικτα ερωτήματα των πολιτών


Στην «ηθική και πολιτική υποχρέωση να απαντήσουμε στα αμείλικτα ερωτήματα των πολιτών» αναφέρθηκε ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ1 με αφορμή την υπόθεση Novartis.
Έκανε λόγο για «μέγα σκάνδαλο» και για «υπόθεση που διατρέχει όλους τους αρμούς του συστήματος» τονίζοντας ότι ο καθένας πρέπει να τοποθετηθεί με σαφήνεια στο αν είναι αναγκαία η διερεύνηση της υπόθεσης αυτής.
Ο κ. Σκουρλέτης είπε ότι ήταν γνωστό πως ήταν σε εξέλιξη έρευνα στο εξωτερικό για την υπόθεση αυτή, αποσύνδεσε εντελώς την χρονική στιγμή ανάδειξης του ζητήματος αυτού σε σχέση με το συλλαλητήριο για το όνομα της πΓΔΜ, ενώ στις αιτιάσεις της αντιπολίτευσης περί «αλλαγής ατζέντας» εκ μέρους της κυβέρνησης, απάντησε «αυτά να τα πουν στο λαό» ο οποίος από το 2010 υφίσταται τα βάρη της κρίσης.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης