Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

5.3.18

Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του ΑΚΕΛ κ. Άντρο Κυπριανού, στο Μέγαρο Μαξίμου.


Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του ΑΚΕΛ κ. Άντρο Κυπριανού, στο Μέγαρο Μαξίμου.
Με τον γενικό γραμματέα του ΑΚΕΛ, Άντρο Κυπριανού συναντήθηκε και ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Ρήγας και ο Γιάννης Μπουρνούς, μέλος της Π.Γ. και υπεύθυνος του Τομέα Ευρωπαϊκών και Διεθνών Υποθέσεων του κόμματος.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία του κόμματος, η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από τα αποτελέσματα των Προεδρικών εκλογών στην Κύπρο, αλλά και τις τελευταίες ανησυχητικές εξελίξεις στα γεωπολιτικά και ενεργειακά ζητήματα που απασχολούν την ευρύτερη περιοχή μας, με ιδιαίτερη έμφαση στην τουρκική προκλητικότητα στο Αιγαίο και την κυπριακή ΑΟΖ.
Σε εγκάρδιο κλίμα, οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι απαιτούνται πρωτοβουλίες για την αποκλιμάκωση της έντασης στην περιοχή και τη διερεύνηση των δυνατοτήτων επανέναρξης του διαλόγου για το Κυπριακό.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης