Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

28.3.18

Π. Καμμένος: Οι Ένοπλες Δυνάμεις καθόλα έτοιμες να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε απειλή

Π. Καμμένος: Οι Ένοπλες Δυνάμεις καθόλα έτοιμες να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε απειλή


Οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι καθόλα έτοιμες να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε απειλή, διαβεβαίωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, υποδεχόμενος, νωρίτερα σήμερα, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, κατά την επίσκεψη του στο Αρχηγείο Στόλου, στο ναύσταθμο Σαλαμίνας.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ξεναγήθηκε στο υποβρύχιο "Ματρώζος", επισκέφθηκε τη φρεγάτα "Σπέτσαι" και την πυραυλάκατο "Κρυσταλλίδης" ενώ συνεχάρη τα πληρώματα για το υψηλό ηθικό και την ετοιμότητα τους στην υπεράσπιση της εθνικής κυριαρχίας και της εδαφικής ακεραιότητας.
Τον κ. Παυλόπουλο ενημέρωσε για τις δραστηριότητες του Στόλου ο Αρχηγός Στόλου αντιναύαρχος Ιωάννης Παυλόπουλος.
Τον υπουργό Εθνικής Άμυνας συνόδευαν ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης, και ο Αρχηγός ΓΕΝ αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης