Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

7.5.18

Γ. Μπαλάφας: Όσο προχωράμε προς την έξοδο από το μνημόνιο βλέπω ότι ο κ. Μητσοτάκης εκνευρίζεται

Γ. Μπαλάφας: Όσο προχωράμε προς την έξοδο από το μνημόνιο βλέπω ότι ο κ. Μητσοτάκης εκνευρίζεται


«Όσο τα πράγματα βελτιώνονται στη χώρα σιγά-σιγά, με τις θυσίες και τους κόπους του ελληνικού λαού, όσο προχωράμε προς την έξοδο από το μνημόνιο και το τριετές πρόγραμμα, βλέπω ότι ο κ. Μητσοτάκης εκνευρίζεται» δήλωσε ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μπαλάφας, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό «Ε».
«Το ζήτημα είναι να κοιτάμε μπροστά. Ο κ. Μητσοτάκης από τη μεθεπόμενη ημέρα των εκλογών μιλάει για νέες εκλογές. Η εκλογολογία δεν βοηθά τη χώρα. Το κάνει, προφανώς, για να κρατάει τους "δικούς" του σε ετοιμότητα και από την άλλη να συντηρεί μία έλλειψη σταθερότητας» πρόσθεσε.
Όσον αφορά τις τοποθετήσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Κυρίτση για τον δυτικό πολιτισμό που έστειλε εκατομμύρια παιδιά στους θαλάμους αερίων, ο κ. Μπαλάφας σημείωσε:
«Με την ευκαιρία που μου δίνετε θα ήθελα να πω κάποια πράγματα. Η Ευρώπη, πριν από 70 χρόνια, υπέστη έναν Παγκόσμιο Πόλεμο με ευθύνη τής ναζιστικής Γερμανίας, που οδήγησε, πέρα από τους θανάτους του πολέμου, εκατομμύρια συνανθρώπους μας, εβραίους στο θρήσκευμα, ανάπηρους, Ρομά, ομοφυλόφιλους, αριστερούς κ.λπ., στα στρατόπεδα συγκέντρωσης και στους θαλάμους αερίων. Προχθές είχαμε στη Νίκαια, στο εβραϊκό τμήμα του νεκροταφείου, βεβήλωση από νοσταλγούς του ναζισμού. Ο νεοναζισμός είναι ένας υπαρκτός κίνδυνος και αυτό το "φίδι" είναι πάντα έτοιμο να ξαναδαγκώσει. Και επειδή το συνδέσατε με το προσφυγικό-μεταναστευτικό, σήμερα ο αποδιοπομπαίος τράγος είναι ο πρόσφυγας και ο μετανάστης».

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης