Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

11.6.18

Χαιρετισμός κ. Πρ. Παυλόπουλου για τα 60 χρόνια της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας

Χαιρετισμός κ. Πρ. Παυλόπουλου για τα 60 χρόνια της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας


Το έργο και την προσφορά της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας εξήρε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος κατά τον χαιρετισμό του, στην επετειακή εκδήλωση για την συμπλήρωση 60 χρόνων από την ίδρυσή της, που πραγματοποιήθηκε απόψε στο θέατρο «Παλλάς».
Ο κ. Παυλόπουλος τόνισε ότι πρόκειται για έργο γνήσιου Ανθρωπισμού και Αλληλεγγύης, καθώς- όχι μόνο στηρίζει την Κοινωνία μας -και μάλιστα, πολύ περισσότερο, σε χαλεπούς καιρούς κρίσης όπως οι σημερινοί- αλλ’ αγγίζει τον πυρήνα αυτού τούτου του Πολιτισμού μας
Όπως επισήμανε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας: «60 ολόκληρα χρόνια, η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία βρίσκεται κοντά στον χειμαζόμενο Άνθρωπο και Συνάνθρωπο, σε μια συνεπή και έμπρακτη έκφραση υπέρτατης ευαισθησίας και πραγματικής Αγάπης. Κατά τούτο, το έργο της -έργο πολυσχιδές, αφού αφορά, μεταξύ άλλων, τον αγώνα για την προληπτική ενημέρωση σχετικά με τον καρκίνο αλλά και για την αντιμετώπισή του, μετά την εκδήλωσή του- κινείται μεταξύ του «αγαπάτε αλλήλους» και του «αγαπήσεις τον πλησίον σου ως σεαυτόν».
Αποτιμώντας το εμβληματικό έργο της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, σημείωσε, ότι έχουμε χρέος να μην ξεχνάμε ότι ο καρκίνος δεν πλήττει μόνο το σώμα. «Σε πολλές, τουλάχιστον, περιπτώσεις πλήττει, δυστυχώς, την ίδια την ψυχή, άρα την αξία του Ανθρώπου, και μπορεί να οδηγήσει ως την αποδόμηση της προσωπικότητάς του» κατέληξε ο κ. Παυλόπουλος.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης