Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

30.8.18

Να σταματήσουν οι προκλητικές δηλώσεις αξιωματούχων της ΠΓΔΜ κατά της Ελλάδας

Να σταματήσουν οι προκλητικές δηλώσεις αξιωματούχων της ΠΓΔΜ κατά της Ελλάδας


Στην 'Ατυπη Σύνοδο Υπουργών 'Αμυνας της Ευρωπαϊκής Ένωσης που πραγματοποιήθηκε στη Βιέννη, συμμετείχε ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας Πάνος Καμμένος. O ΥΕΘΑ στην παρέμβαση του τόνισε πως οι προκλητικές δηλώσεις που γίνονται κατά της Ελλάδας από την πλευρά των αξιωματούχων της ΠΓΔΜ, δυναμιτίζουν οποιαδήποτε προσπάθεια εξεύρεσης λύση. Ο κ. Καμμένος υπογράμμισε πως η αναφορά σε «μακεδονικό έθνος» είναι αντίθετη σε κάθε συμφωνία και το μοναδικό αποτέλεσμα που φέρνει είναι η οργή των ελλήνων πολιτών, οι οποίοι θα έχουν τον τελικό λόγο, ανεξάρτητα από το δημοψήφισμα και τις συνταγματικές αλλαγές στην ΠΓΔΜ.
Η Ύπατη Εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης για θέματα εξωτερικής πολιτικής και πολιτικής ασφάλειας, Φεντερίκα Μογκερίνι κατά την διάρκεια δείπνου εργασίας αναφέρθηκε στο χρονοδιάγραμμα ένταξης της ΠΓΔΜ στην Ευρωπαϊκή Ένωση τονίζοντας πως οι σχετικές διαδικασίες θα ξεκινήσουν σε περίπου ένα χρόνο.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης