Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

13.9.18

Εκκίνηση της διαδικασίας για τον διορισμό των δικαιούχων διακριθέντων αθλητών του 2009


Εκκίνηση της διαδικασίας για τον διορισμό των δικαιούχων
διακριθέντων αθλητών του 2009



Κατόπιν συνεργασίας της Γ.Γ.Α. με το Υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης, ξεκινά η διαδικασία ενημέρωσης των διακριθέντων αθλητών που έχουν καταθέσει αίτηση διορισμού τους κατά το έτος 2009, προκειμένου να δηλώσουν τα προσόντα που κατέχουν καθώς και το νομό στον οποίο επιθυμούν να διοριστούν.
Η διαδικασία θα γίνει σταδιακά, με τη χρονολογική σειρά κατά την οποία έχουν υποβληθεί οι αιτήσεις.
Με αυτή την απόφαση, κατά τη διάρκεια της παρούσας κυβερνητικής θητείας 2015-2018, η αθλητική ηγεσία τηρεί τις δεσμεύσεις της και κλείνει την απαράδεκτη εκκρεμότητα των παρελθόντων ετών 2007-2009.
Υλοποιείται το εκ του αθλητικού νόμου δικαίωμα των αθλητών της χώρας για επιβράβευση των διακρίσεων τους.
Στη μεταμνημονιακή Ελλάδα ο ελληνικός αθλητισμός θα συνεχίσει να πορεύεται με τη στήριξη της Ελληνικής Πολιτείας και να δείχνει το δρόμο της κοινωνικής ανάπτυξης και δικαιοσύνης.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης