Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

4.10.18

Για επενδύσεις πάνω από 2 δισ. ευρώ από την EBRD, ενημέρωσε τον Αλ. Τσίπρα ο υπ. Εμπορίου των ΗΠΑ

Για επενδύσεις πάνω από 2 δισ. ευρώ από την EBRD, ενημέρωσε τον Αλ. Τσίπρα ο υπ. Εμπορίου των ΗΠΑ


Τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπουργό Εμπορίου των ΗΠΑ, Γουίλμπορ Ρος, είχε σήμερα ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού, ο υπουργός Εμπορίου επικοινώνησε με τον πρωθυπουργό σε συνέχεια των επαφών που είχαν την περασμένη εβδομάδα στη Νέα Υόρκη, προκειμένου να τον ενημερώσει για τη συγκατάθεση του υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ στη διοίκηση της EBRD, ώστε η τελευταία να επεκτείνει την επενδυτική δραστηριότητά της στην Ελλάδα μέχρι το 2025.
Όπως σημειώνεται, "στόχος είναι η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης να επενδύσει πάνω από 2 δισ. ευρώ την επόμενη πενταετία, ειδικότερα στους τομείς της ενέργειας, των υποδομών και της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας".
Ο πρωθυπουργός ευχαρίστησε τον υπουργό Εμπορίου των ΗΠΑ για το διαρκές ενδιαφέρον του και την εποικοδομητική του ανταπόκριση στην προσπάθεια ενίσχυσης της αναπτυξιακής δυναμικής της ελληνικής οικονομίας, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης