Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

7.11.18

Συνάντηση Λ. Κρέτσου με αντιπροσωπεία της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδας για τα προβλήματα του κλάδου

Συνάντηση Λ. Κρέτσου με αντιπροσωπεία της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδας για τα προβλήματα του κλάδου


Τα άμεσα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι φωτορεπόρτερ στην Ελλάδα, απασχόλησαν τη σημερινή συνάντηση του υφυπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Λευτέρη Κρέτσου με αντιπροσωπεία της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδας (ΕΦΕ).
Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε ύστερα από αίτημα της ΕΦΕ και την Ένωση Φωτορεπόρτερ εκπροσώπησαν ο πρόεδρος Χρήστος Μπόνης, ο αντιπρόεδρος Ορέστης Παναγιώτου και τα μέλη της Μάριος Λώλος και Χριστίνα Ζαχοπούλου, συζητήθηκαν το θέμα της έκδοσης νέων επαγγελματικών ταυτοτήτων της ΕΦΕ για το 2019 και το νομικό πλαίσιο που θα τις διέπει. Επίσης, με στόχο την ενίσχυση του επαγγέλματος των φωτορεπόρτερ που, όπως οι ίδιοι τονίζουν, έχει απαξιωθεί τα τελευταία χρόνια, επί τάπητος τέθηκε το θέμα της συνδρομής του υπουργείου στη δημιουργία ψηφιακής πλατφόρμας μέσω της οποίας, οι αυτοαπασχολούμενοι επαγγελματίες φωτορεπόρτερ θα μπορούν να διακινούν τις φωτογραφίες τους στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.
Τέλος, αναφορά έγινε στην ιδέα της πρόσληψης φωτορεπόρτερ για τη στελέχωση των γραφείων Τύπου όλων των υπουργείων και συμφωνήθηκε η συνδρομή του υπουργείου σε σχετικές δράσεις της αναβάθμισης της φωτοειδησεογραφικής εικόνας που θα αναλάβει η Ε.Φ.Ε.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης