Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

7.11.18

ΝΕΟ για τη συμφωνία Πολιτείας-Εκκλησίας: Οι εποχές άλλαξαν και μας γνέφουν γεμάτες προσμονή να ανταποκριθούμε

ΝΕΟ για τη συμφωνία Πολιτείας-Εκκλησίας: Οι εποχές άλλαξαν και μας γνέφουν γεμάτες προσμονή να ανταποκριθούμε


«Οι εποχές άλλαξαν και μας γνέφουν γεμάτες προσμονή να ανταποκριθούμε», τονίζεται σε ανακοίνωση της Νέας Ελληνικής Ορμής (ΝΕΟ) σχετικά με το κοινό ανακοινωθέν Πολιτείας-Εκκλησίας, που όπως αναφέρεται «συμβολίζει τη νέα περίοδο της Εκκλησίας, η οποία γεφυρώνει διαφορές και διακρίνει τους ρόλους με μια προσέγγιση αμοιβαίου σεβασμού και κατανόησης» και το οποίο «είναι προϊόν διαλόγου και συνεργασίας ανάμεσα στους δύο κορυφαίους θεσμικούς παράγοντες, τον προκαθήμενο της Ελλαδικής Εκκλησίας και τον πρωθυπουργό».
Η πρόεδρος της ΝΕΟ Κατερίνα Παπακώστα και η Διοικούσα Επιτροπή του κόμματος χαιρετίζουν τη σημασία του κοινού ανακοινωθέντος, σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση και καταλήγοντας επισημαίνεται:
«Το κοινό ανακοινωθέν θέτει τις βάσεις για την επίλυση εκκρεμοτήτων δεκαετιών, εμπνέει τους πολίτες οι οποίοι στην συντριπτική τους πλειονότητα ασπάζονται το Ορθόδοξο Χριστιανικό δόγμα, με το πνεύμα κατανόησης και συνεννόησης που το χαρακτηρίζει».

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης