Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

8.11.18

Ξεκίνησε η ψηφοφορία για τα ευρωπαϊκά βραβεία κινουμένων σχεδίων «Emile Awards»

Ξεκίνησε η ψηφοφορία για τα ευρωπαϊκά βραβεία κινουμένων σχεδίων «Emile Awards»


Ξεκίνησε σήμερα η ψηφοφορία για τα ευρωπαϊκά βραβεία κινουμένων σχεδίων «Emile Awards» 2018 και η απονομή τους θα πραγματοποιηθεί στη Λιλ της Γαλλίας, το διήμερο 7 και 8 Δεκεμβρίου. Τον νεοσύστατο θεσμό που θεσπίστηκε το 2017, στηρίζει το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, το οποίο και φιλοξενεί τη συνάντηση των εκπροσώπων των «Emile Awards» 2018 με τους Έλληνες δημιουργούς annimation.
«Πρόκειται για έναν θεσμό σημαντικό στην επέκταση των ευρωπαϊκών βιομηχανιών κινουμένων σχεδίων. Είναι η δεύτερη επέτειος των “ Emile Awards”, η Ελλάδα είναι παρούσα εξαρχής και υποστηρίζει το νέο ξεκίνημα», ανέφερε στον χαιρετισμό του ο υφυπουργός ΨΗΠΤΕ Λευτέρης Κρέτσος, νωρίτερα σήμερα σε συνέντευξη Τύπου στο υπουργείο ΨΗΠΤΕ. «Πρόκειται για ιστορίες εμψύχωσης που μπορούν να χρωματίσουν τη ζωή μας και να δώσουν ευκαιρίες νέων θέσεων εργασίας και ευρύτερης ανάπτυξης» πρόσθεσε ο κ. Κρέτσος.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης