Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

12.12.18

Μαξίμου: Ο κ. Μητσοτάκης να ανακαλέσει ή να δώσει στοιχεία για όσα είχε το θράσος να καταγγείλει

Μαξίμου: Ο κ. Μητσοτάκης να ανακαλέσει ή να δώσει στοιχεία για όσα είχε το θράσος να καταγγείλει


«Είτε να ανακαλέσει και να ζητήσει συγγνώμη, είτε να δώσει στοιχεία και ονόματα στον ελληνικό λαό και τη διεθνή κοινότητα» καλεί τον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, το Μέγαρο Μαξίμου, ύστερα από το «θράσος να καταγγείλει ότι ο πρωθυπουργός πούλησε τη Μακεδονία για να μην περικοπούν οι συντάξεις». Απάντηση της ΝΔ στο Μέγαρο Μαξίμου
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού επισημαίνεται: «Χθες ο κ. Μητσοτάκης είχε το θράσος να καταγγείλει ότι ο πρωθυπουργός πούλησε τη Μακεδονία για να μην περικοπούν οι συντάξεις. Επειδή δεν είμαστε σίγουροι εάν έχει καταλάβει τι είπε, τον καλούμε είτε να ανακαλέσει και να ζητήσει συγγνώμη, είτε να δώσει στοιχεία και ονόματα στον ελληνικό λαό και τη διεθνή κοινότητα. Ποιοι είναι οι Ευρωπαίοι ηγέτες που συμμετείχαν στη συναλλαγή με τον πρωθυπουργό για ένα τόσο κρίσιμο εθνικό ζήτημα;».
«Αναμένουμε άμεσα απαντήσεις» καταλήγει η ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης