Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

7.12.18

Γ. Σταθάκης: Ολοκληρώνεται το κτηματολόγιο στο σύνολο της χώρας

Γ. Σταθάκης: Ολοκληρώνεται το κτηματολόγιο στο σύνολο της χώρας


Σύσκεψη με τους δημάρχους της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας, είχε σήμερα ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης για το θέμα των τοπικών χωρικών σχεδίων, αλλά και το θέμα των Ενεργειακών Κοινοτήτων.
Ο κ. Σταθάκης σε δήλωση του πριν την έναρξη της σύσκεψης σημείωσε τα εξής: «Όπως, ξέρετε ολοκληρώνεται το κτηματολόγιο στο σύνολο της χώρας. Μέσα σε ενάμιση χρόνο από το 1% των δασικών χαρτών, έχουμε επικυρώσει το 49% και φιλοδοξούμε μέχρι τέλος του 2019 να οριοθετηθεί το σύνολο των δασών. Και το τελευταίο και πολύ σημαντικό μαζί με τις αλλαγές που κάναμε για τις ηλεκτρονικές οικοδομικές άδειες μαζί με το ΤΕΕ και την πλήρη ηλεκτρονική μεταρρύθμιση του συστήματος χωροταξίας της χώρας, οι δήμοι αναλαμβάνουν ουσιαστικά να καταρτίσουν τα τοπικά χωρικά σχέδια, τα οποία και αφορούν το σύνολο του δήμου. Είναι η τελευταία μεγάλη τομή που πρέπει να γίνει τα επόμενα δυο χρόνια».

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης