Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

18.1.19

Αλ. Χαρίτσης: Η υλοποίηση της επένδυσης στο Ελληνικό σηματοδοτεί το πέρασμα της χώρας στην ανάπτυξη

Αλ. Χαρίτσης: Η υλοποίηση της επένδυσης στο Ελληνικό σηματοδοτεί το πέρασμα της χώρας στην ανάπτυξη


Παρουσία του υπουργού Εσωτερικών, Αλέξη Χαρίτση, πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του «Φορέα Διαχείρισης Κοινοχρήστων Χώρων εντός του Μητροπολιτικού Πόλου Ελληνικού - Αγίου Κοσμά». Εκτός από το εννεαμελές συμβούλιο, παραβρέθηκαν επίσης η συντονίστρια του έργου Θεοπίστη Πέρκα, ο γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΝΔ, Τάσος Γιαϊτάνης και εκπρόσωποι των υπουργείων Οικονομικών και Εσωτερικών, της Ελληνικό Α.Ε. και της Lamda Development.
Στην ομιλία του, ο κ. Χαρίτσης χαρακτήρισε τη συνεργασία κράτους, αυτοδιοίκησης και επενδυτών παράδειγμα, για το πώς θα πρέπει να αντιμετωπίζεται ένα τόσο μεγάλο έργο με κύριο μέλημα την προστασία του δημοσίου συμφέροντος.
«Η μακρά πορεία υλοποίησης της εμβληματικής επένδυσης του Ελληνικού και συμβολικά και οικονομικά, σηματοδοτεί το πέρασμα της χώρας στην περίοδο της ανάπτυξης. Η επιτυχία της συγκρότησης του φορέα είναι μεγάλη γιατί βάζει την αυτοδιοίκηση στο επίκεντρο», τόνισε ο υπουργός.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης