Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

21.3.19

Νίκος Βούτσης: Εξαιρετικά ανησυχητικό γεγονός η μη διεξαγωγή του συνεδρίου της ΓΣΕΕ

Νίκος Βούτσης: Εξαιρετικά ανησυχητικό γεγονός η μη διεξαγωγή του συνεδρίου της ΓΣΕΕ


«Η διεξαγωγή του Συνεδρίου της ΓΣΕΕ είναι ιδιαίτερα σημαντική», δήλωσε ο πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων Νίκος Βούτσης, χαρακτηρίζοντας «εξαιρετικά ανησυχητικό το γεγονός της μη διεξαγωγής του».
Στις δηλώσεις αυτές προέβη ο πρόεδρος της Βουλή μετά τη συνάντηση που είχε στο γρφείο του με τον πρόεδρο της ΓΣΕΕ Γιάννη Παναγόπουλο, κατόπιν επείγοντος αιτήματος τού επικεφαλής της Συνομοσπονδίας, ο οποίος ζήτησε από τον κ. Βούτση «να συμβάλλει και με το κύρος και με όποιο άλλο τρόπο κρίνει πρόσφορο, στο να διενεργηθεί το Συνέδριο».
«Θα πρέπει, σε κάθε περίπτωση, να αποφευχθεί η προσφυγή στα Δικαστήρια γιατί θα ήταν μία επιπλέον εκφυλιστική κατάσταση. Επίσης θα πρέπει να υπάρξουν -να γίνει προσπάθεια απ’ όλες τις πλευρές- οι ευρύτερες δυνατές προϋποθέσεις και εγγυήσεις για να κατασιγάσει η ένταση και οι αντιπαραθέσεις για εύλογα ή λιγότερα εύλογα ζητήματα που έχουν δημιουργηθεί, για ενστάσεις, που αφορούν σε εγγυήσεις διεξαγωγής του Συνεδρίου», τόνισε ο πρόεδρος της Βουλής.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης