Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

19.3.19

ΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ

ΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ


Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, μετά τις αλλεπάλληλες παραιτήσεις μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και την αδυναμία συνοχής του, ανακοινώνει το νέο ΔΣ του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου.
Η υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Μυρσίνη Ζορμπά ευχαρίστησε το απερχόμενο ΔΣ για τη συμβολή του στην επιτάχυνση των διαδικασιών αξιολόγησης των σχεδίων υπό χρηματοδότηση μετά από χρόνιες καθυστερήσεις, για τη συνεργασία του με το υπουργείο στο θέμα των πόρων δημοσίων επενδύσεων, καθώς και για την εκκαθάριση πολυετών στάσιμων υποθέσεων της κινηματογραφικής παραγωγής.
Το νέο ΔΣ συγκεντρώνει εμπειρία και γνώση του χώρου του κινηματογράφου, προκειμένου να εργαστεί συστηματικά και με την αναγκαία συνοχή.
Πρόεδρος του Δ.Σ είναι ο Βασίλης Βαφέας, σκηνοθέτης, σεναριογράφος, παραγωγός, και μέλη:
Νίνος Μικελίδης, κριτικός κινηματογράφου, συγγραφέας, σκηνοθέτης
Σταυρούλα Παπαδημητρίου, Επιθεωρήτρια-Ελεγκτής Δημόσιας Διοίκησης
Νίκος Πουρσανίδης, ηθοποιός, σεναριογράφος
Τάσος Ρέτζιος, δημοσιογράφος, κριτικός κινηματογράφου
Παναγιώτης Σασλίδης, παραγωγός
Γρηγόρης Τρικούκης, δικηγόρος

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης