Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

1.4.19

Σύσκεψη Υπουργών Ναυτιλίας-Νησιωτικής Πολιτικής και Αγροτικής Ανάπτυξης-Τροφίμων για την αλιεία

Σύσκεψη Υπουργών Ναυτιλίας-Νησιωτικής Πολιτικής και Αγροτικής Ανάπτυξης-Τροφίμων για την αλιεία


Ευρεία σύσκεψη με αντικείμενο την αλιεία, πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Nαυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, με τη συμμετοχή του Φώτη Κουβέλη και του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σωτήρη Αραχωβίτη.
Στη σύσκεψη συζητήθηκαν μέτρα για τον εκσυγχρονισμό, την ενίσχυση αλλά και την αποτελεσματικότερη αλιεία ενώ αποφασίσθηκε η λήψη επιπρόσθετων δράσεων για την αντιμετώπιση της παράνομης αλιείας .
Παράλληλα, έγινε εξέταση όλων εκείνων των πολιτικών που πρέπει να εφαρμοσθούν, για την απόλυτη εναρμόνιση της ελληνικής νομοθεσίας με εκείνη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν η υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Ολυμπία Τελιγιωρίδου, ο ΓΓ του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Διονύσης Τεμπονέρας, ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος Σταμάτης Ράπτης Αντιναύαρχος Λ.Σ και ο Α΄ Υπαρχηγός Θεόδωρος Κλιάρης Αντιναύαρχος Λ.Σ καθώς και στελέχη των δύο υπουργείων.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης