Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

1.4.19

Θα συνεργαστώ με όλους όσοι πολεμούν το σκοτάδι

Θα συνεργαστώ με όλους όσοι πολεμούν το σκοτάδι


«Θα συνεργαστώ με όλους όσοι πιστεύουν στο φως και πολεμούν το σκοτάδι», δήλωσε η πρόεδρος της Νέας Ελληνικής Ορμής (ΝΕΟ), Κατερίνα Παπακώστα - Σιδηροπούλου, με αφορμή τις επικείμενες ευρωεκλογές.
Η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη και πρόεδρος του Ν.Ε.Ο έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Σκέφτομαι ότι βαδίζουμε προς τις ευρωεκλογές με την πολιτική ελίτ της χώρας να πολιτεύεται με αιχμή του δόρατος την κακή κριτική στον αντίπαλο και τον διχασμό ως Θεό της, αγνοώντας μία θεμελιώδη αρχή, δίχως πυξίδα, σχέδιο πλεύσης και έμπειρο καπετάνιο αφοσιωμένο στον προορισμό, με σχέδιο και ασφάλεια δεν πλέεις σε νερά καινούργια.
Έτσι θα είναι τα νερά της Ευρώπης πια, με άλλα ζητούμενα, άλλες ανάγκες και άλλη στρατηγική. Η αρχιτεκτονική της Ευρώπης θα αλλάξει και το θέμα είναι αν θα την αποφασίσουμε οι πολιτικοί με στρατηγική και νέο κοινωνικό οδικό χάρτη ή θα μας επιβληθεί, ίσως βίαια και τραυματικά, ωθούμενη από τον φανατισμό και τον λαϊκισμό.
Η προσπάθεια να ενώσουμε τις δυνάμεις μας με κινητοποιεί να συνεργαστώ με όλους όσοι πιστεύουν στο φως και πολεμούν το σκοτάδι.
Ο λαός πρέπει να μάθει ότι η πλειοψηφία των αποφάσεων που αφορούν στη ζωή του θα λαμβάνεται στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και εκεί χρειάζεται ομάδα αποφασισμένη να πει "Ναι στην Ευρώπη αλλά όχι και έτσι βρε αδέρφια"».
Στη Βέροια ο Κ. Μητσοτάκης δέχτηκε επίθεση από ακραίους και το αποδοκιμάζω ως απεχθές έργο
«Στην Βέροια ο Κυριάκος Μητσοτάκης δέχτηκε επίθεση από ακραίους και το αποδοκιμάζω ως απεχθές έργο αυτό που συνέβη» τονίζει σε ανακοίνωσή της η πρόεδρος της Νέας Ελληνικής Ορμής, Κατερίνα Παπακώστα. Στην ανακοίνωσή της η πρόεδρος του Ν.Ε.Ο τονίζει τα ακόλουθα: «Μελέτησε το παρελθόν αν θέλεις να ορίσεις το μέλλον, λέει ο Κομφούκιος. Στην Βέροια ο Κυριάκος Μητσοτάκης δέχτηκε επίθεση από ακραίους και το αποδοκιμάζω ως απεχθές έργο αυτό που συνέβη. Όμως το αυγό του φιδιού το εκκόλαψε,  ξεπλένοντας τους ακραίους και τις πρακτικές τους, οι οποίες ευθέως χτυπούν την Δημοκρατία και τις αξίες της, επειδή πίστεψε ότι το φίδι του φανατισμού και του λαϊκισμού θα εξοντώσει τους αντιπάλους του. Αντί αυτού, δάγκωσε τον ίδιο. Ελπίζω να το αντιληφθεί, εν όψει των εκλογών, αν και δεν είμαι καθόλου αισιόδοξη ότι θα το πράξει...».

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης