Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

13.5.19

Ο κ. Μητσοτάκης αποκάλυψε πως επιθυμεί την κατάργηση της 5ήμερης εργασίας

Ο κ. Μητσοτάκης αποκάλυψε πως επιθυμεί την κατάργηση της 5ήμερης εργασίας


Την πεποίθησή του ότι τα εκλογικά αποτελέσματα της 26ης Μαΐου θα είναι νικηφόρα για το ΣΥΡΙΖΑ, εξέφρασε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιοφωνικό σταθμό "News 24/7". «Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ένα βαθιά ριζωμένο λαϊκό και δημοκρατικό ρεύμα, που θα καταγραφεί στις εκλογές, οι οποίες θα είναι νικηφορες» δήλωσε χαρακτηριστικά.
Με αφορμή, τη φράση του προέδρου της ΝΔ ότι στην περίπτωση κατά την οποία η κυβέρνηση χάσει στος ευρωεκλογές, θα πρέπει να προκηρύξει εθνικές εκλογές, ο υπουργός Επικρατείας εκτίμησε ότι «είναι εξαιρετικά πιθανό να χάσει ο κ. Μητσοτάκης τις εκλογές, αφού βλέπει τη διαφορά να μειώνεται» και κάλεσε τον αρχηγό της μείζονος αντιπολίτευσης να παραμείνει μέχρι τις εθνικές εκλογές στη θέση του ώστε να πιει το ποτήρι μέχρι τέλους.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης