Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

14.5.19

Όλ. Γεροβασίλη: Οι αθλιότητες του Κ. Μητσοτάκη δεν έχουν τελειωμό - Ας μην ξύνονται στην γκλίτσα του τσοπάνη στη ΝΔ

Όλ. Γεροβασίλη: Οι αθλιότητες του Κ. Μητσοτάκη δεν έχουν τελειωμό - Ας μην ξύνονται στην γκλίτσα του τσοπάνη στη ΝΔ


Σκληρή απάντηση έδωσε πριν από λίγο η υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη, σε ανακοίνωση της ΝΔ, με την οποία το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης την κατηγορεί ότι «έκανε χρυσές δουλειές με ιδιωτικό ακτινοδιαγνωστικό κέντρο που διατηρεί στην Άρτα», μέσω «υπόγειων διαδρομών ανάμεσα στα δημόσια νοσοκομεία και κάποια ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα».
Η Όλγα Γεροβασίλη σε δήλωσή της υπογραμμίζει ότι «οι αθλιότητες του κ. Μητσοτάκη δεν έχουν τελειωμό» κάνει λόγο για «βδελυρές και ποινικά κολάσιμες αιτιάσεις σε βάρος της» και «βρωμιά, ψευτιά και σήψη» της ΝΔ και καταλήγει: «Ας μην ξύνονται στην γκλίτσα του τσοπάνη».
Ολόκληρη η απάντηση της υπουργού Προστασίας του Πολίτη είναι η εξής:
«Οι αθλιότητες τις οποίες χρησιμοποιεί εσχάτως ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έχουν τελειωμό.
Κατανοώ πλήρως τον πανικό τους από τα μηνύματα που εισέπραξαν ο ίδιος και το κόμμα του μετά από το κύμα ενθουσιασμού και λαϊκής ανταπόκρισης στην υποδοχή που είχε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Άρτα και σε όλη την Ήπειρο, όπως επίσης και τη σημερινή κατάρριψη στη Βουλή του αφηγήματος της ΝΔ περί νόμου και τάξης.
Η χρήση βδελυρών και ποινικώς κολάσιμων αιτιάσεων εναντίον μου, οι οποίες προφανώς δεν με αγγίζουν, υποδηλώνουν όμως το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης που επιλέγουν, αναδεικνύουν τη βρωμιά, την ψευτιά και τη σήψη στην οποία έχουν βυθιστεί, προκειμένου να πετύχουν τους στόχους τους.
Προειδοποιώ: Ας μην ξύνονται στη γκλίτσα του τσοπάνη...».

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης