Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

1.8.19

Άδ. Γεωργιάδης: Οι σχέσεις Ελλάδας-Κίνας είναι εξαιρετικές και θα πάνε ακόμα καλύτερα στο μέλλον

Άδ. Γεωργιάδης: Οι σχέσεις Ελλάδας-Κίνας είναι εξαιρετικές και θα πάνε ακόμα καλύτερα στο μέλλον

Οι σχέσεις Ελλάδας- Κίνας είναι εξαιρετικές και θα πάνε ακόμα καλύτερα στο μέλλον», δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, μετά τη σημερινή συνάντηση που είχε με την πρέσβη της Κίνας στην Ελλάδα, Zhang Qiyue, παρουσία του υφυπουργού Ιδιωτικών Επενδύσεων, Γιάννη Τσακίρη, και του υφυπουργού Εξωτερικών, Κώστα Φραγκογιάννη.
Αμέσως μετά τη συνάντηση, ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε: «Συναντηθήκαμε με την πρέσβη της Κίνας. Είχαμε μια πολύ ωραία και εποικοδομητική συνάντηση. Οι σχέσεις Ελλάδας- Κίνας είναι εξαιρετικές και θα πάνε ακόμα καλύτερα στο μέλλον».
Από την πλευρά της, η πρέσβης της Κίνας δήλωσε: «Είχαμε μια πολύ καλή συνάντηση με τον υπουργό και συζητήσαμε για τις πάρα πολλές πιθανότητες συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Κίνας. Αποδίδουμε πολύ μεγάλη σημασία σε αυτήν τη σχέση και θα δουλέψουμε πολύ σκληρά για να πετύχουμε καλύτερα αποτελέσματα»

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης