Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

27.8.19

Συνάντηση Γ. Βρούτση με τον πρόεδρο της ΟΚΕ Γ. Βερνίκου

Συνάντηση Γ. Βρούτση με τον πρόεδρο της ΟΚΕ Γ. Βερνίκου


Τον πρόεδρο της Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής Γιώργο Βερνίκο δέχθηκε σήμερα ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Γιάννης Βρούτσης.
Ο κ. Βρούτσης τόνισε την πολύτιμη συνδρομή της ΟΚΕ, στα ασφαλιστικά, τα εργασιακά και τα θέματα της κοινωνικής πολιτικής και υπογράμμισε ότι ο εμπλουτισμός των απόψεων της Επιτροπής αποτελεί μία ιδιαίτερη σημαντική διαδικασία που προάγει τα συμφέροντα του κοινωνικού συνόλου και ενδυναμώνει τους δημοκρατικούς θεσμούς.
Από την πλευρά του, ο κ. Βερνίκος αναφέρθηκε στη στενή συνεργασία της ΟΚΕ με το υπουργείο Εργασίας και στο πλούσιο γνωμοδοτικό έργο της Επιτροπής για θέματα που αφορούν στον κόσμο της εργασίας. Σημείωσε δε ότι ο κοινωνικός διάλογος, τον οποίο υπηρετεί η ΟΚΕ και λόγω του συνταγματικού ρόλου της, είναι απαραίτητος, όσο ποτέ άλλοτε στη χώρα, για την κοινωνική συνοχή, την ανάπτυξη και τη δημοκρατία.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης