Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

19.9.19

Συνάντηση του υπ. Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη με τον πρέσβη των ΗΠΑ Τζέφρι Πάιατ

Συνάντηση του υπ. Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη με τον πρέσβη των ΗΠΑ Τζέφρι Πάιατ


Συνάντηση στο υπουργείο Τουρισμού με τον πρέσβη των ΗΠΑ Τζέφρι Πάιατ, είχε σήμερα ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης.
Στη συνάντηση συζητήθηκαν ζητήματα όπως η ενίσχυση των απευθείας αεροπορικών συνδέσεων ώστε να αυξηθεί ο αριθμός των Αμερικανών επισκεπτών στην Ελλάδα, και η προσέλκυση μεγάλων κινηματογραφικών παραγωγών.
Ο υπουργός αναφέρθηκε στο στρατηγικό σχεδιασμό για την περαιτέρω ανάπτυξη των τουριστικών σχέσεων μέσα από την ενίσχυση των ειδικών εναλλακτικών μορφών τουρισμού όπως ο καταδυτικός λόγω του σημαντικού πλούτου προς εξερεύνηση στους βυθούς των ελληνικών θαλασσών.
Στο πλαίσιο της συνάντησης συζητήθηκε η πρόταση συνεργασίας με την Google ώστε να προβληθεί ψηφιακά ο ελληνικός τουρισμός.
Ο πρέσβης αναφέρθηκε στην τουριστική σημασία της Αστυπάλαιας ως το πρώτο smoke free νησί παγκοσμίως καθώς και στο ενδιαφέρον αμερικανικών επιχειρήσεων να επενδύσουν σε τουριστικές υποδομές στην ελληνική επικράτεια.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης