Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

9.10.19

Κ. Χατζηδάκης: Το νομοσχέδιο για την αποκρατικοποίηση της ΔΕΠΑ θα κατατεθεί στη Βουλή στα τέλη Οκτωβρίου

Κ. Χατζηδάκης: Το νομοσχέδιο για την αποκρατικοποίηση της ΔΕΠΑ θα κατατεθεί στη Βουλή στα τέλη Οκτωβρίου


Το νομοσχέδιο για την αποκρατικοποίηση της ΔΕΠΑ θα κατατεθεί στη Βουλή στα τέλη Οκτωβρίου, μαζί με τις ρυθμίσεις για τη ΔΕΗ, όπως ανέφερε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης στο στρατηγικό συνέδριο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας.
Ο ίδιος σημείωσε ότι δεν αποκλείεται να πωληθεί και το 100% των μετοχών που κατέχει το Δημόσιο.
Σε ο,τι αφορά στα ΕΛΠΕ, είπε ότι προβλέπεται ο περιορισμός του μεριδίου του κράτους, συνεχίζοντας την πολιτική της προηγούμενης κυβέρνησης. «Διερευνούμε όλες τις επιλογές και θα καταλήξουμε σε εκείνο το οποίο θεωρούμε ότι επιτάσσει το εθνικό συμφέρον και το συμφέρον του Έλληνα φορολογούμενου», επισήμανε.
Όσον αφορά τα διακρατικά έργα, ο υπουργός ξεκίνησε την αναφορά του με τον διασυνδετήριο αγωγό Ελλάδας - Βουλγαρίας (IGB), οι υπογραφές για τον οποίο θα μπουν αύριο στη Σόφια, και συμπλήρωσε λέγοντας ότι η κυβέρνηση δηλώνει αρωγός στην υλοποίηση του πλωτού σταθμού παραλαβής, προσωρινής αποθήκευσης και αεριοποίησης υγροποιημένου φυσικού αερίου ( LNG FSRU) της Αλεξανδρούπολης καθώς και του EastMed.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης