Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

21.10.19

Άδ. Γεωργιάδης: Δεν υπάρχει κανένα καινούργιο στοιχείο στο ντοκιμαντέρ για τη Novartis


Άδ. Γεωργιάδης: Δεν υπάρχει κανένα καινούργιο στοιχείο στο ντοκιμαντέρ για τη Novartis


«Δεν υπάρχει κανένα καινούργιο στοιχείο στο ντοκιμαντέρ για τη Novartis. Το θέμα επιστρέφει τώρα διότι ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να κάνει αντεπίθεση ενόψει της Προκαταρκτικής που ξεκινάει αύριο».
Αυτό υπογράμμισε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξή του σήμερα, στον ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ 104.6 FM για το ντοκιμαντέρ της ελβετικής τηλεόρασης αναφορικά με τη Novartis.
Ο ίδιος συνέχισε:
«Στον ΣΥΡΙΖΑ "τα έχουν χαμένα". Με αυτού του τύπου τα fake news εναντίον μου, αλλά και εναντίον άλλων, πολιτεύτηκαν τεσσεράμισι χρόνια. Όλο αυτό τους οδήγησε σε μια παταγώδη αποτυχία. Έχασαν όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις που έγιναν το 2019. Μετά από τις ήττες που υπέστησαν θα υπέθετε κανείς ότι θα άλλαζαν τη λανθασμένη τακτική τους. Συνεχίζουν, ωστόσο, την ίδια. Είναι πράγματι εντυπωσιακό».
Για την αντιπολιτευτική τακτική του ΣΥΡΙΖΑ ο υπουργός είπε: «Ο κ. Τσίπρας βρίσκεται σε εξαιρετικά δεινή θέση. Είναι πάρα πολύ δύσκολο για τον ΣΥΡΙΖΑ να πείσει ξανά το ακροατήριό του ότι αντιμάχεται όλες αυτές τις πολιτικές τις οποίες υπηρέτησε ως κυβέρνηση. Αντί να υπερασπίζονται την κυβερνητική τους πολιτική, κάνουν ακριβώς το αντίθετο».
 Τέλος σχολιάζοντας το θέμα της εμφάνισης αστυνομικών σε κινηματογράφο κατά την προβολή της ταινίας «Joker» ο υπουργός ανέφερε τα εξής:
«Πρώτη είδηση στο Twitter ήταν η υποτιθέμενη επέμβαση της αστυνομίας σε έναν κινηματογράφο για να συλλάβει παιδί που έβλεπε την ταινία "Joker". Μέχρι να εμφανιστούν οι γονείς του παιδιού και να πουν ότι αυτό δεν έγινε ποτέ, βγήκαν όλοι οι λεγόμενοι "έγκριτοι" δημοσιογράφοι του ΣΥΡΙΖΑ να καταγγείλουν τον κ. Χρυσοχοΐδη και την κυβέρνηση Μητσοτάκη ότι συλλαμβάνουν παιδιά σε κινηματογράφους. Ο σάλος προκλήθηκε από αυτούς τους δημοσιογράφους».

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης