Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

10.12.19

Υλοποιούμε το αθλητικό μέλλον, τώρα

Κάνουμε το επόμενο βήμα μπροστά: Ξεκινούν άμεσα οι διαδικασίες κατάρτισης νέου νομοσχεδίου για τον εκσυγχρονισμό και την κωδικοποίηση των σχετικών αθλητικών διατάξεων, ανατρέχοντας έως και μία 20ετία πίσω, από τον νόμο του 1999.

Νομοσχέδιο για ένα σύγχρονο αθλητικό πλαίσιο, που θα ανταποκρίνεται στις προκλήσεις της εποχής, αλλά και στις νέες τεχνολογίες.
Καλούμε όλη την αθλητική οικογένεια να ανταποκριθεί με τη συμμετοχή της στον ανοιχτό διάλογο. Στόχος μας είναι να ακουστούν και να καταγραφούν όλες οι απόψεις, όλων των ενδιαφερόμενων μερών.
Μαζί θα διαμορφώσουμε το νέο εθνικό αθλητικό περιβάλλον, στο πλαίσιο της κοινωνίας των αθλητών αλλά και των φιλάθλων.


Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης