Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

19.2.20

Γ. Βρούτσης: Έωλη η κριτική του ΣΥΡΙΖΑ για το νέο ασφαλιστικό

Γ. Βρούτσης: Έωλη η κριτική του ΣΥΡΙΖΑ για το νέο ασφαλιστικό


Να απαντήσουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, αν θα ψηφίσουν την αύξηση των επικουρικών και κύριων συντάξεων, ζήτησε ο υπουργός Εργασίας, λαμβάνοντας τον λόγο μετά τις τοποθετήσεις των βουλευτών επί του νομοσχεδίου για το νέο ασφαλιστικό. Θα ψηφίσουν την αλλαγή μοντέλου στους ελεύθερους επαγγελματίες, που θα αποφασίζουν ελεύθερα τι θα πληρώνουν για ασφάλιση; Ρωτήστε τους δικηγόρους και άλλους επαγγελματίες, που φτάνουν τους 800.000, τι λένε επ' αυτού, κάλεσε την αξιωματική αντιπολίτευση ο κ. Βρούτσης, ο οποίος επέκρινε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι ασκεί μόνο "έωλη και αόριστη κριτική".
Οι αρμόδιες επιτροπές που επεξεργάζονται το νέο ασφαλιστικό, θα συγκληθούν εκ νέου αύριο, σε δύο συνεδριάσεις, στην πρώτη εκ των οποίων έχουν κληθεί να εκφράσουν τις απόψεις τους 39 φορείς, σχεδόν διπλάσιοι, όπως είπε ο κ. Βρούτσης, από την ίδια διαδικασία για τον νόμο Κατρούγκαλου. Το γεγονός αυτό καταρρίπτει το επιχείρημα του ΣΥΡΙΖΑ για "μειωμένη ευαισθησία", σημείωσε ο υπουργός.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης