Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

17.2.20

Μ. Βαρβιτσιώτης: Περισσότερη Ευρώπη με λιγότερους πόρους, δεν γίνεται

Μ. Βαρβιτσιώτης: Περισσότερη Ευρώπη με λιγότερους πόρους, δεν γίνεται


«Εμείς είμαστε εδώ για να δώσουμε τη μάχη, ώστε να διασφαλίσουμε ότι η Ελλάδα θα πάρει το καλύτερο δυνατόν από έναν περιορισμένο προϋπολογισμό, λόγω και της απουσίας του Ηνωμένου Βασιλείου» τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, σε δήλωσή του κατά την άφιξη στην έκτακτη συνεδρίαση του Συμβουλίου Γενικών Υποθέσεων της ΕΕ. «Η σημερινή διαπραγμάτευση στο έκτακτο Συμβούλιο έχει θέμα τον προϋπολογισμό της ΕΕ, ο όποιος έχει ήδη αργήσει να καταρτιστεί. Χρειάζεται γρήγορα να πάρουμε αποφάσεις. Γιατί οι Ευρωπαίοι πολίτες ζήτησαν περισσότερη Ευρώπη» ανέφερε ο κ. Βαρβιτσιώτης.
   Επισήμανε περαιτέρω, πως οι προτάσεις που βρίσκονται σήμερα στο τραπέζι δεν ικανοποιούν αυτή τη φιλοδοξία. «Δεν δίνουν περισσότερα χρήματα στην Συνοχή, δεν δίνουν περισσότερα χρήματα στους αγρότες» προσέθεσε.
   Στο ίδιο μήκος κύματος, σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών σημείωσε: «Στο έκτακτο Συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων, συζητάμε για τον νέο προϋπολογισμό της ΕΕ 2021-2027. Δίνουμε και σήμερα τη μάχη για τα ευρωπαϊκά κονδύλια, με μια φιλόδοξη ατζέντα. Είμαστε ξεκάθαροι. Περισσότερη Ευρώπη με λιγότερους πόρους, δεν γίνεται».

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης