Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

30.10.20

Αύριο η ενημέρωση για την πανδημία και τα νέα μέτρα


Αύριο η ενημέρωση για την πανδημία και τα νέα μέτρα

 

Μετά τον ισχυρό σεισμό που έπληξε την περιοχή της Σάμου, οι ανακοινώσεις για τις εξελίξεις της πανδημίας του κορονοϊού στη χώρα μας καθώς και τα νέα μέτρα για τον έλεγχο της διασποράς του ιού μετατίθενται για αύριο.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επρόκειτο να απευθυνθεί, με τηλεοπτικό μήνυμα προς τους πολίτες για το δεύτερο κύμα της πανδημίας και τα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας, ενώ στη συνέχεια, στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης, ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας θα παρουσίαζε τα μέτρα οικονομικής στήριξης που ενεργοποιεί η κυβέρνηση, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς την εξειδίκευση των μέτρων που θα εφαρμοστούν και ο επίκουρος καθηγητής του ΕΚΠΑ και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Γκίκας Μαγιορκίνης θα ανέλυε τα υγειονομικά δεδομένα.

Μετά τον ισχυρό σεισμό τόσο το μήνυμα του πρωθυπουργού, όσο και οι ανακοινώσεις από τους κκ Σταϊκούρα, Χαρδαλιά και Μαγιορκίνη θα γίνουν αύριο, σε ώρες που θα ανακοινωθούν αργότερα.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης