Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

16.11.20

Στερνό αντίο στον Γιατρό της Βουλής Γιάννη Γ. Μητρόπουλο


 Στερνό αντίο στον Γιατρό της Βουλής Γιάννη Γ. Μητρόπουλο

 

Η Αττική Γή θα δεχθεί σήμερα τον γιατρό της βουλής Γιάννη Μητρόπουλο. Κανείς μας δεν μπορεί να πιστέψει ότι τόσο πρόωρα πέταξε στου ουρανούς και ένας κόμπος κόβει την ανάσα μας και η καρδιά μας σπαράζει και μαρμαρυγεί.


Η οικογένειά του, η Βουλή των Ελλήνων, η πολιτικοί και κοινοβουλευτικοί συντάκτες, οι ασθενείς του και όλοι οι φίλοι του θρηνούμε την πρόωρη απώλειά του. Ο Γιάννης Μητρόπουλος προσέφερε πάντα με προθυμία, καλοσύνη και ανθρωπιά την πολύτιμη ιατρική του βοήθεια σε κάθε συμπολίτη μας κάθε στιγμή που την είχε ανάγκη. Υπήρξε πάντα ταπεινός, αξιοπρεπής και ακούραστος εργάτης της ιατρικής επιστήμης. Όμως η μοίρα τον ζήλεψε και τον πήρε για να τον οδηγήσει σε άλλες σφαίρες μακρινές, άυλες, αλλά και αθάνατες, μακριά από τις γήινες σφαίρες, τις πρόσκαιρες και τις θνητές. Ζήλεψε την αρχοντιά του και τις χάρες εκείνες που τον έκαναν βαθιά ανθρώπινο.

Αγαπημένε μας Γιάννη, κόσμο πολύ βοήθησες και σε ευγνωμονούμε την μνήμη σου και τις χάρες σου ποτέ δεν λησμονούμε, όλοι μας αναπέμπουμε ευχή και μακαρία να είναι το χώμα που θα σε σκεπάσει ελαφρύ και η μνήμη μου αιωνία.

 

Άρης Δ. Αλεξόπουλος

Δημοσιογράφος

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης