Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

16.9.21

Κυρ. Μητσοτάκης: Στο πρόσωπο της οικογένειας Αντετοκούνμπο αντικατοπτρίζεται η Ελλάδα που θέλουμε

 


Κυρ. Μητσοτάκης: Στο πρόσωπο της οικογένειας Αντετοκούνμπο αντικατοπτρίζεται η Ελλάδα που θέλουμε

Στην τελετή ορκωμοσίας της Βερόνικας και του Εμέκα - 'Αλεξ Αντετοκούνμπο παρέστη ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο Μέγαρο Μαξίμου. Πρόκειται για τη μητέρα και τον αδερφό του Γιάννη Αντετοκούνμπο, οι οποίοι πολιτογραφήθηκαν τιμητικά Έλληνες πολίτες ενώ παρών ήταν και ο σπουδαίος Έλληνας καλαθοσφαιριστής του NBA.

«Θερμά συγχαρητήρια, είστε τώρα όλη η οικογένεια Έλληνες πολίτες. Κι επειδή έχουμε πει πολλά πράγματα για τα παιδιά και πόσο περήφανους μας έχουν κάνει, θα ήθελα να πω μία κουβέντα για την κ. Βερόνικα, για το γεγονός ότι μεγαλώσατε καταπληκτικά παιδιά, με αξιοπρέπεια και ήθος. Είστε ο πυλώνας, η κολώνα της οικογένειας. Μακάρι να ήταν εδώ μαζί σας και ο πατέρας σας, θα ήταν πάρα πολύ υπερήφανος», δήλωσε ο πρωθυπουργός αμέσως μετά την ολοκλήρωση της τελετής.

«Στο πρόσωπό σας, στο πρόσωπο όλης της οικογένειας Αντετοκούνμπο, αντικατοπτρίζεται η Ελλάδα που θέλουμε: η Ελλάδα που προσπαθεί, αγωνίζεται, ξεπερνά τις δυσκολίες, κρατά ενωμένη την οικογένειά της. Είναι η Ελλάδα που μας κάνει περήφανους», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. «Οπότε, και πάλι, Γιάννη, 'Αλεξ, κ. Βερόνικα, πολλά συγχαρητήρια», πρόσθεσε.

Μετά την ορκωμοσία ο πρωθυπουργός συναντήθηκε με την Βερόνικα, τον Γιάννη και τον 'Αλεξ Αντετοκούνμπο και συζήτησαν για την Ελλάδα και την Αμερική, για τους δύσκολους καιρούς που πέρασε η οικογένεια, την αγάπη για το μπάσκετ, το NBA, την Εθνική Ελλάδας και την κινηματογραφική ταινία για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, που γυρίστηκε εξ’ ολοκλήρου στην χώρα μας.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης