Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

17.3.23

Άδ. Γεωργιάδης: Φυσιολογική η αντίδραση που βλέπουμε στις δημοσκοπήσεις

 


Άδ. Γεωργιάδης: Φυσιολογική η αντίδραση που βλέπουμε στις δημοσκοπήσεις

«Ένα τόσο τραγικό δυστύχημα δεν θα μπορούσε να μην έχει κάποια επίπτωση στην κοινή γνώμη, θα ήταν και παράλογο. Επομένως, βρίσκω πολύ φυσιολογική την αντίδραση που βλέπουμε στις δημοσκοπήσεις. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν εισπράττει καθόλου από αυτό, αντιθέτως στις δημοσκοπήσεις πέφτει. 'Αρα, έχουμε περισσότερο μία οργή του κόσμου, η οποία οδηγεί σε αυτό που λέμε «αντισυστημική συμπεριφορά».

Αυτό ανέφερε ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων 'Αδωνις Γεωργιάδης σε συνέντευξη σήμερα στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

«Στη χθεσινή δημοσκόπηση μόλις το 8% πιστεύει ότι ήταν ανθρώπινο λάθος. Αυτό είναι προφανώς μία αποτυχία της Κυβέρνησής μας ότι δεν καταφέραμε να εξηγήσουμε στον κόσμο τι πραγματικά συνέβη. Διότι το δυστύχημα αυτό είναι ο ορισμός του ανθρώπινου λάθους. Και δεν ήταν λάθος ενός ανθρώπου ήταν λάθος, δυστυχώς, αρκετών ανθρώπων. Και του προϊσταμένου και των άλλων που δεν πήγαν στη βάρδια τους. Τα παιδιά αυτά χάθηκαν τόσο άδικα γιατί οι συγκεκριμένοι άνθρωποι που βρίσκονταν στη συγκεκριμένη θέση, έκαναν το ένα λάθος μετά το άλλο», πρόσθεσε ο υπουργός.

«Είναι πραγματική επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη να διορθώσει αυτό το «κακό κράτος». Και στο επιχείρημα όσων λένε «γιατί δεν το έκανε», σας απαντώ ότι αυτοί που το λένε, δεν έχουν πετύχει όσα έχει πετύχει ο Μητσοτάκης αυτά τα τέσσερα χρόνια. 'Αρα, μην καταστρέφουμε και μην λιθοβολούμε μία μεγάλη προσπάθεια τεσσάρων ετών γιατί δεν προλάβαμε να αλλάξουμε ένα πράγμα. Αν ο λαός του δώσει την ευκαιρία θα τα αλλάξει, γιατί πρωτίστως το πιστεύει ο ίδιος», ανέφερε ακόμη και κατέληξε: «Πιστεύω ότι το διακύβευμα των εκλογών και της νέας 4ετίας του Κυριάκου Μητσοτάκη πρέπει να είναι ότι έχει έρθει η ώρα, όπως φτιάξαμε το ψηφιακό κράτος, όπως φέραμε τόσες πολλές ξένες επενδύσεις, όπως αντιστρέψαμε το οικονομικό κλίμα, όπως αλλάξαμε τη διεθνή εικόνα της χώρας να πάμε και να συγκρουστούμε με αυτό το τελευταίο κομμάτι της παλιάς Ελλάδας που κρατάει την Ελλάδα πίσω. Αυτό θα κάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης».

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης