Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

9.10.23

Στη Θεσσαλία αύριο ο Λ. Αυγενάκης για εξειδίκευση των μέτρων στήριξης των παραγωγών

 


Στη Θεσσαλία αύριο ο Λ. Αυγενάκης για εξειδίκευση των μέτρων στήριξης των παραγωγών

Στη Θεσσαλία θα μεταβεί αύριο ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Λευτέρης Αυγενάκης όπου θα συμμετάσχει σε τομεακές συσκέψεις ανά προϊόν, ώστε μαζί με τους παραγωγούς που έχουν πληγεί να εξειδικευθούν τα επόμενα βήματα που θα οδηγήσουν στην ανάταξη και αναγέννηση της αγροτικής παραγωγής στην περιοχή.

Σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό «OPEΝ» ο κ. Αυγενάκης χαρακτήρισε εξαιρετικά τα αποτελέσματα των χθεσινών αυτοδιοικητικών εκλογών για τη Νέα Δημοκρατία, και σημείωσε ότι είναι σημαντικό το γεγονός ότι πολλοί νέοι επέλεξαν να αναμιχθούν με την πολιτική.

Ωστόσο, δεν έκρυψε τον προβληματισμό και την ανησυχία του για το υψηλό ποσοστό αποχής και προέτρεψε τους πολίτες να συμμετάσχουν στη διαδικασία επισημαίνοντας ότι «συμμετοχή σημαίνει δημοκρατία».

Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα στη Θεσσαλία ο κ. Αυγενάκης ανέφερε ότι ένα ποσοστό πολιτών μετά από όσα συνέβησαν στη Θεσσαλία δεν πήγε να ψηφίσει, εκφράζοντας την αισιοδοξία του ότι την επόμενη Κυριακή, ο Κώστας Αγοραστός, θα είναι νικητής των εκλογών.

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων τέλος, χαρακτήρισε «τραγικές» τις δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη και υπενθύμισε ότι η ΝΔ δεν του είχε δώσει στήριξη, καθώς και ότι ο ίδιος ως υφυπουργός Αθλητισμού "δεν είχε αντέξει να συνεργαστεί μαζί του, λόγω του χαρακτήρα του".

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης