Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

5.10.23

Στα Τίρανα ο Γ. Γεραπετρίτης για τη Σύνοδο ΥΠΕΞ της Διαδικασίας του Βερολίνου

 


Στα Τίρανα ο Γ. Γεραπετρίτης για τη Σύνοδο ΥΠΕΞ της Διαδικασίας του Βερολίνου

Στα Τίρανα μεταβαίνει σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης, προκειμένου να συμμετάσχει αύριο, Παρασκευή 6 Οκτωβρίου, στη Σύνοδο των υπουργών Εξωτερικών της Διαδικασίας του Βερολίνου για τα Δυτικά Βαλκάνια, την εκ περιτροπής προεδρία της οποίας ασκεί η Αλβανία.

Ο υπουργός Εξωτερικών θα συναντηθεί σήμερα με τον αρχιεπίσκοπο Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας, Αναστάσιο, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών.

Κατά τη συμμετοχή του στη Σύνοδο των υπουργών Εξωτερικών της Διαδικασίας του Βερολίνου, ο κ. Γεραπετρίτης θα παρέμβει στη δεύτερη συνεδρίαση της Συνόδου.

Μετά το πέρας αυτής, θα έχει επαφές με εκπροσώπους της ομογένειας και στη συνέχεια θα επισκεφθεί την πρεσβεία της Ελλάδας στα Τίρανα.

Θα ακολουθήσει διμερής συνάντηση με τον ομόλογό του, Ίγκλι Χασάνι (Igli Hasani), ενώ θα γίνει δεκτός από τον πρωθυπουργό της Αλβανίας, Έντι Ράμα (Edi Rama).

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης