Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

2.6.09

Τα παιδιά και τους δασκάλους τους καλωσόρισε ο Α΄ Αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Γιώργος Σούρλας, που τους υποδέχθηκε στην Αίθουσα Συνεδριάσεων

Τη Βουλή των Ελλήνων επισκέφθηκαν το πρωί μαθητές και εκπαιδευτικοί του Αρσακείου Τιράνων στο πλαίσιο της ετήσιας εκπαιδευτικής εκδρομής που πραγματοποιεί το σχολείο στην Αθήνα. Τα παιδιά και τους δασκάλους τους καλωσόρισε ο Α΄ Αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Γιώργος Σούρλας, που τους υποδέχθηκε στην Αίθουσα Συνεδριάσεων της Ολομέλειας. Ο κ. Σούρλας επισήμανε το σημαντικό έργο που επιτελεί το σχολείο στην καλλιέργεια σχέσεων φιλίας, κατανόησης και συνεργασίας μεταξύ της Ελλάδας και της Αλβανίας, σχέσεις που μπορούν περαιτέρω να αναπτυχθούν, όπως τόνισε, προς όφελος και των δύο λαών. Τόνισε ότι ειρήνη, δημοκρατία, ελευθερία και δικαιοσύνη είναι αξίες αναπόσπαστες κάθε ευνομούμενης δημοκρατικής κοινωνίας, που οι πολίτες οφείλουν να διαφυλάσσουν και να προασπίζονται. Αναφέρθηκε, επίσης, στην πρόσφατη συμφωνία που υπογράφηκε με τη γειτονική χώρα για την ίδρυση στρατιωτικών νεκροταφείων, στην Κλεισούρα και στους Βουλιαράτες, προκειμένου να ταφούν τα οστά των Ελλήνων στρατιωτών που έπεσαν στην περιοχή κατά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Η διευθύντρια του Αρσακείου Τιράνων κ. Σαπφώ Μαζαράκη ευχαρίστησε θερμά τον κ. Σούρλα για τις προσπάθειες που καταβάλλει στην ανάπτυξη σχέσεων καλής γειτονίας, αλληλοσεβασμού και συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών και των δύο λαών και τον προσκάλεσε να επισκεφθεί το σχολείο στα Τίρανα. Οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί ξεναγήθηκαν στο κτήριο του Κοινοβουλίου και ενημερώθηκαν για την ιστορία του καθώς και για τη λειτουργία των κοινοβουλευτικών θεσμών στη χώρα μας.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης