Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

7.8.09

Ο Πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής απέστειλε στον νέο Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ κ. Anders Fogh Rasmussen συγχαρητήρια επιστολή

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ Αθήνα, 7 Αυγούστου 2009 Ο Πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής απέστειλε στον νέο Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ κ. Anders Fogh Rasmussen συγχαρητήρια επιστολή επ’ ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων του. Στην επιστολή, του ο Πρωθυπουργός υπογραμμίζει τη βεβαιότητά του ότι η Συμμαχία, υπό την ηγεσία του κ. Rasmussen, θα συνεχίσει την πορεία προς το μετασχηματισμό, θα διατηρήσει την ικανότητά της να αντιμετωπίζει τις νέες προκλήσεις και θα προχωρήσει με επιτυχία προς μία νέα συναίνεση που θα επιβεβαιώσει το ρόλο που καλείται να αναλάβει το ΝΑΤΟ στον 21ο αιώνα. Εξάλλου, ο Πρωθυπουργός, εν όψει και της επικείμενης επίσκεψης του νέου Γενικού Γραμματέα της Συμμαχίας στην Αθήνα εντός του Αυγούστου, επισημαίνει την πεποίθηση ότι οι δύο άνδρες θα συνεχίσουν το εξαίρετο επίπεδο συνεργασίας που είχαν ήδη υπό την προηγούμενη ιδιότητα του κ. Rasmussen.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης