Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

17.8.09

Η γιορτή της Μεγαλόχαρης είναι μια πολύ μεγάλη μέρα για τη Χριστιανοσύνη και για όλους τους Έλληνες, όπου κι αν βρίσκονται στον κόσμο.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ Κομοτηνή, 15 Αυγούστου 2009 ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ κ. ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ Η γιορτή της Μεγαλόχαρης είναι μια πολύ μεγάλη μέρα για τη Χριστιανοσύνη και για όλους τους Έλληνες, όπου κι αν βρίσκονται στον κόσμο. Είναι μια ημέρα η οποία εμπνέει πίστη, εμπνέει εθνική αυτοπεποίθηση. Υποδεικνύει προσήλωση σε αρχές, σε αξίες, σε ιδανικά. Υποδεικνύει προσήλωση στην υπεράσπιση της ποιότητας της Δημοκρατίας μας και του κύρους της πολιτικής μας ζωής. Είναι μια ημέρα που εκπέμπει μηνύματα ανθρωπιάς, αλληλεγγύης, ελπίδας. Μηνύματα, με άλλα λόγια, εξαιρετικά επίκαιρα ειδικά στη σημερινή δύσκολη διεθνή συγκυρία. Οι προκλήσεις των καιρών είναι μεγάλες, καθοριστικές για το μέλλον της πατρίδας μας. Είναι ανάγκη, το απαιτούν αυτές οι προκλήσεις, να έχουμε και υπευθυνότητα και αποφασιστικότητα. Είναι ανάγκη, απαιτείται, να υπάρχει συστράτευση, εθνική ομοψυχία στο δρόμο του έργου, της προόδου, στο δρόμο της κοινωνικής δικαιοσύνης. Και ακόμα οι προκλήσεις αυτές απαιτούν να έχουμε αφοσίωση στα διδάγματα της Ιστορίας και του Πολιτισμού μας. Σ’ αυτό το δρόμο, το δύσκολο, τον ανηφορικό, ταυτόχρονα όμως το δρόμο της ευθύνης, πορευόμαστε σταθερά. Χρόνια Πολλά σε όλους.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης