Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

11.7.11

Αθήνα, 11 Ιουλίου 2011

Ο Πρωθυπουργός, Γιώργος Α. Παπανδρέου, απέστειλε προς τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δημήτρη Χριστόφια, συλλυπητήρια επιστολή, για την απώλεια ανθρώπινων ζωών από τις εκρήξεις στην ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης».



Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της επιστολής:



Κύριε Πρόεδρε,

Σας εκφράζω τη βαθύτατη οδύνη και τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια εκ μέρους της Κυβέρνησης και όλων των Ελλήνων προς τις οικογένειες των θυμάτων στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης».

Είμαι πραγματικά συγκλονισμένος από την έκταση του τραγικού περιστατικού.

Για τη διάσωση τυχόν εγκλωβισμένων και την περίθαλψη των τραυματιών, όπως και για οποιοδήποτε άλλο ζήτημα σχετικά με το συμβάν, είμαστε έτοιμοι να συνδράμουμε, με όποιο τρόπο κρίνετε σκόπιμο, τις υπηρεσίες της Κύπρου.

Η Μεγαλόνησος έχει τις δυνάμεις, την ικανότητα και τη θέληση να ξεπεράσει τις συνέπειες της καταστροφής.

Σε αυτό το έργο θα μας βρείτε αμέριστους συμπαραστάτες, τόσο για να ξεπεραστούν οι συνέπειες, όσο και στις προσπάθειες επούλωσης των πληγών που άνοιξαν τόσο τραγικά και απρόσμενα σήμερα το πρωί.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης