Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

20.9.11

Αθήνα, 20 Σεπτεμβρίου 2011

Επίσκεψη του Προέδρου της Κοινοβουλευτικής

Συνέλευσης ΟΑΣΕ στη Βαρκελώνη





Αναχωρεί αύριο Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2011 ο Πρόεδρος της Κ.Σ. ΟΑΣΕ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ κ. Πέτρος Ευθυμίου (ΠΑΣΟΚ, Β’ Αθήνας) για τη Βαρκελώνη, προκειμένου να μετάσχει ως επίσημος ομιλητής στο Διεθνές Συνέδριο του Ινστιτούτου Πολιτισμικής Διπλωματίας με θέμα την Προώθηση της ειρήνης και της σταθερότητας στην περιοχή της Μεσογείου.

Τα θέματα που θα απασχολήσουν το συνέδριο θα είναι οι ευκαιρίες περιφερειακής ανάπτυξης, το κοινό μέλλον σε έναν πολυπολιτισμικό κόσμο, μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης στην περιοχή των Βαλκανίων. Θα εξεταστεί, επίσης, το Παλαιστινιακό ζήτημα, καθώς και οι προτεραιότητες της Προεδρίας της Πολωνίας της Ε.Ε. σε ένα πλαίσιο νέας Ευρωπαϊκής γειτονίας.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης