Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

23.6.14

Ανάρτηση των αρχικών βαθμολογιών των παγκύπριων εξετάσεων στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού

Ανάρτηση των αρχικών βαθμολογιών των παγκύπριων εξετάσεων στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού


Η Υπηρεσία Εξετάσεων της Διεύθυνσης Ανώτερης και Ανώτατης Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού (Υ.Π.Π.) ανακοινώνει ότι οι αρχικές βαθμολογίες των Παγκύπριων Εξετάσεων 2014 αναρτώνται στην ιστοσελίδα του Υ.Π.Π. (Υπηρεσία Εξετάσεων), http://www.moec.gov.cy, από το απόγευμα της Κυριακής, 22.06.2014.

Ανακοινώνεται, επίσης, ότι οι βεβαιώσεις Κυπριακής Καταγωγής και Υπηκοότητας θα εκδίδονται από τα Γραφεία των Επαρχιακών Διοικήσεων, κατά τις εργάσιμες μέρες μεταξύ των ωρών 8:00 – 15:00. Οι πιο πάνω βεβαιώσεις είναι απαραίτητες για την υποβολή αιτήσεων στα Κέντρα Συγκέντρωσης Αιτήσεων (ΚΣΑ) που θα λειτουργήσει η Υπηρεσία Εξετάσεων το πρώτο δεκαήμερο Ιουλίου 2014 (οι ακριβείς ημερομηνίες θα ανακοινωθούν σύντομα) και αφορούν τη συμμετοχή στην κατανομή και ακολούθως τις εγγραφές στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (ΑΑΕΙ) της Ελλάδας.

Ως εκ των ανωτέρω, καλούνται οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι να προσέλθουν στα Γραφεία των Επαρχιακών Διοικήσεων για την εξασφάλιση των πιο πάνω βεβαιώσεων το συντομότερο δυνατό.

-----------------------

23/6/2014




Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης