Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

15.10.15

Συνάντηση του πρωθυπουργού Α. Τσίπρα


Συνάντηση του πρωθυπουργού Α. Τσίπρα με τους συμπροέδρους της ομάδας των Πρασίνων
στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Rebecca Harms και Philip Lambert

Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, συναντήθηκε με τους Συμπροέδρους της ομάδας των Πρασίνων στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Rebecca Harms και Philip Lambert. Στην συνάντηση παρουσιάστηκαν οι ελληνικές θέσεις για το Προσφυγικό και συζητήθηκαν οι συνθήκες που διαμορφώνονται σήμερα στις χώρες πρώτης υποδοχής προσφύγων. Τη συνάντηση απασχόλησαν επίσης θέματα που σχετίζονται με την αναβάθμιση του ρόλου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος. Τέλος υπήρξε συζήτηση και για θέματα περιβαλλοντικής πολιτικής.

Στην συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης, ο Αναπληρωτής Υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων Νίκος Ξυδάκης και ο Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης