Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

1.4.16

Δηλώσεις του Υπουργού Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας μετά τη δοξολογία με την ευκαιρία της εθνικής επετείου της 1 ης Απριλίου

Δηλώσεις του Υπουργού Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας
μετά τη δοξολογία με την ευκαιρία της εθνικής επετείου της 1 ης Απριλίου

 
Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας κ. Πάνος Καμμένος εκπροσώπησε σήμερα την Ελληνική Κυβέρνηση στους εορτασμούς για την εθνική επέτειο της 1 ης Απριλίου.
 
Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, μετά τη δοξολογία που τελέστηκε στον Καθεδρικό Ναό Αγίου Ιωάννη, ο κ. Καμμένος είπε ότι «με πολύ σεβασμό στους ήρωες και τους αγωνιστές της ΕΟΚΑ βρισκόμαστε εδώ για να προσκυνήσουμε στα Φυλακισμένα Μνήματα εκείνους που αντιστάθηκαν κρατώντας ψηλά τη σημαία του Ελληνισμού δίνοντας και το αίμα τους για την εθνική ανεξαρτησία και την εδαφική ακεραιότητα.

Ο Ελληνισμός ενωμένος προχωρά στο μέλλον.

Θέλω να συγχαρώ τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας αλλά και όλους τους πολίτες της Κύπρου. Με σκληρούς αγώνες έβγαλαν την Κύπρο από το Μνημόνιο. Είναι πλέον η σειρά της Ελλάδας. Αυτό σημαίνει ότι από δω και πέρα έρχονται πολύ καλύτερες μέρες για όλο τον Ελληνισμό.

Παρακολουθούμε τις συνομιλίες για το Κυπριακό, στηρίζουμε την Κυπριακή Δημοκρατία στις αποφάσεις τις οποίες θα λάβει, είμαστε δίπλα της για μια λύση βιώσιμη η οποία, βεβαίως, θα διασφαλίζει τα εθνικά δίκαια».

Ερωτηθείς για την κατάσταση της οικονομίας στην Ελλάδα, ο κ. Καμμένος είπε, μεταξύ άλλων, ότι «φαίνεται πως μέχρι το Πάσχα, ή λίγες μέρες μετά το Πάσχα, και η Ελλάδα θα ακολουθήσει την Κύπρο στην έξοδο από τη θλιβερή αυτή εποχή που ζήσαμε και θα προχωρήσουμε σε μια νέα εποχή, όπου θα έρθει πάλι η ανάπτυξη και το χαμόγελο».

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης