Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

31.5.16

Συμμετοχή Υπουργού Εξωτερικών, Ν. Κοτζιά, στη συνάντηση Υπουργών Εξωτερικών και στη Σύνοδο Κορυφής

Συμμετοχή Υπουργού Εξωτερικών, Ν. Κοτζιά, στη συνάντηση Υπουργών Εξωτερικών και στη Σύνοδο Κορυφής

της Διαβαλκανικής Συνεργασίας (SEECP) (Βουλγαρία, 31 Μαΐου και 1 Ιουνίου 2016)

Ο Υπουργός Εξωτερικών, κ. Νίκος Κοτζιάς, θα συμμετάσχει, αύριο Τρίτη 31 Μαΐου, στη συνάντηση των Υπουργών Εξωτερικών Διαβαλκανικής Συνεργασίας στο πλαίσιο της Διαδικασίας Συνεργασίας Νοτιοανατολικής Ευρώπης (South East European Cooperation Process - SEECP), η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Πράβετς της Βουλγαρίας.

Στη συνάντηση των Υπουργών Εξωτερικών θα συζητηθούν οι τελευταίες εξελίξεις στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και ο αντίκτυπος αυτών στην περιφερειακή συνεργασία. Θα διερευνηθούν, επίσης, τρόποι ενίσχυσης της Διαβαλκανικής Συνεργασίας επ’ ευκαιρία της επετείου των είκοσι ετών από την υλοποίηση της πρωτοβουλίας SEECP.

Την Τετάρτη 1 Ιουνίου, ο Υπουργός Εξωτερικών θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα και στη Σύνοδο Κορυφής Αρχηγών Κρατών / Κυβερνήσεων των κρατών – μελών της Διαβαλκανικής Συνεργασίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Σόφια.


Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης