Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

4.11.16

10η Μεικτή Διυπουργική Επιτροπή Ελλάδος - Ρωσίας υπό τον Υφυπουργό Εξωτερικών κ. Δημήτρη Μάρδα

10η Μεικτή Διυπουργική Επιτροπή Ελλάδος - Ρωσίας υπό τον Υφυπουργό Εξωτερικών κ. Δημήτρη Μάρδα


     
Υπό την συμπροεδρία του Υφυπουργού Εξωτερικών, κ. Δημήτρη Μάρδα, και του Υπουργού Μεταφορών της Ρωσικής Ομοσπονδίας, κ. Μαξίμ Σοκόλοφ, ολοκληρώθηκαν, σήμερα, στην Αθήνα οι εργασίες της 10ης Συνόδου της Μεικτής Επιτροπής Οικονομικής, Βιομηχανικής, Τεχνολογικής και Επιστημονικής Συνεργασίας (ΜΔΕ) μεταξύ της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Η Επιτροπή εξέτασε την τωρινή κατάσταση καθώς και τις προοπτικές ενίσχυσης της ελληνο-ρωσικής οικονομικής συνεργασίας, σε συνδυασμό με την αναβάθμιση του διμερούς θεσμικού πλαισίου. Σε αυτό το πλαίσιο, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στους τομείς της ενέργειας, των μεταφορών, της αγροτικής παραγωγής, της επιστημονικής και τεχνολογικής συνεργασίας, του τουρισμού, της διαπεριφερειακής συνεργασίας, της βιομηχανίας και των μικρο-μεσαίων επιχειρήσεων.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης