Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

29.12.16

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΑΛΑΦΑ ΣΤΙΣ ΔΟΜΕΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΑΛΑΦΑ ΣΤΙΣ ΔΟΜΕΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ



Τα Κέντρα Φιλοξενίας Προσφύγων σε Ελληνικό και Σκαραμαγκά επισκέφθηκε χθες και σήμερα το πρωί ο Υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μπαλάφας.
Ο Υφυπουργός επιθεώρησε τους χώρους που φιλοξενούνται, κατά κύριο λόγο Αφγανοί, με τις συνθήκες να είναι αισθητά βελτιωμένες και τον αριθμό των προσφύγων που φιλοξενούνται εκεί να μειώνεται σταδιακά. Δεδομένων των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην Αττική, οι συνθήκες στέγασης και θέρμανσης στα προσωρινά καταλύματα των προσφύγων κρίνονται, στις περισσότερες περιπτώσεις επαρκείς, με τον υπουργό να έχει για το θέμα απευθείας συνομιλία με οικογένειες προσφύγων τόσο στο Σκαραμαγκά όσο και το Ελληνικό.
Οι συντονιστές των δομών ενημέρωσαν τον κ. Μπαλάφα για τα καθημερινά ζητήματα που αφορούν στην λειτουργία των χώρων.
Τέλος, ο κ. Μπαλάφας έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την διευθέτηση όλων των πιθανών εκκρεμοτήτων που αφορούν στον ξενώνα φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων του Εθνικού Κέντρου Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΕΚΚΑ) στον Άλιμο, τον οποίο και επισκέφτηκε.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης