Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

29.12.16

Τηλεφωνική επικοινωνία του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν

Τηλεφωνική επικοινωνία του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα
με τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν



Ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Πρόεδρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, προκειμένου να του εκφράσει τα συλλυπητήρια του ελληνικού λαού για την συντριβή του ρωσικού αεροσκάφους στη Μαύρη Θάλασσα, με τους δεκάδες νεκρούς, και τη δολοφονία του Ρώσου Πρέσβη στην Άγκυρα από τρομοκρατική επίθεση.

Ο Πρωθυπουργός και Ρώσος Πρόεδρος συζήτησαν ακόμη, για τις κρίσιμες περιφερειακές εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο.

Επίσης συνομίλησαν για τη σημασία του Αφιερωματικού Έτους Ελλάδας - Ρωσίας, για τις διμερείς σχέσεις και τις προοπτικές περαιτέρω ενίσχυσης τους το 2017, κυρίως στους τομείς της οικονομίας, της ενέργειας, του τουρισμού και του πολιτισμού.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης