Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

7.4.17

Πρ. Παυλόπουλος: Η Ελλάδα θα ξεπεράσει την κρίση μέσα στην Ευρώπη

Πρ. Παυλόπουλος: Η Ελλάδα θα ξεπεράσει την κρίση μέσα στην Ευρώπη

Ο ελληνικός λαός δεν ξεχνά πόσο συμβάλλατε έτσι ώστε κατά την κρίσιμη περίοδο να παραμείνει η Ελλάδα στην ΕΕ και στην Ευρωζώνη υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, κατά την διάρκεια των κοινών δηλώσεών του στο Προεδρικό Μέγαρο με τον Πρόεδρο της Γερμανίας Φρανκ Βάλτερ Στάινμαϊερ.
Η επίσκεψή σας στην Αθήνα πραγματοποιείται σε μια κρίσιμη στιγμή για ολόκληρη της ΕΕ και την Ευρωζώνη. Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι η Ελλάδα θα ξεπεράσει την κρίση και θα παραμείνει στην ΕΕ και στην Ευρωζώνη. Αυτό η Ελλάδα το πράττει με μεγάλες θυσίες του λαού της. Θέλω να πιστεύω ότι οι θυσίες της Ελλάδας θα ληφθούν υπόψη. Η Ελλάδα θα εκπληρώσει στο ακέραιο τις υποχρεώσεις της αρκεί βέβαια και οι εταίροι της να πράξουν το ίδιο, υπογράμμισε ο κ. Παυλόπουλος.
Επιπλέον ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας χαιρέτισε τις αποφάσεις του σημερινού Eurogroup.
Είμαστε έτοιμοι να συνεργαστούμε με όλους τους εταίρους μας και την Γερμανία για μια ισχυρή Ευρώπη, διαψεύδοντας εκείνους που έσπευσαν να εγκαταλείψουν την Ευρώπη πιστεύοντας ότι δεν μπορεί να φθάσει στον τελικό της σκοπό.
Είμαστε εδώ για να χτίσουμε την ομοσπονδιακή Ευρώπη κάτι που οφείλει να πράξει ως χρέος απέναντι στους λαούς της και διεθνώς υπογράμμισε o Πρ. Παυλόπουλος.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης