Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

9.6.17

Τσίπρας-Χόφμαν: Στο επίκεντρο οικονομία- εργασιακά δικαιώματα-συλλογικές διαπραγματεύσεις

Τσίπρας-Χόφμαν: Στο επίκεντρο οικονομία- εργασιακά δικαιώματα-συλλογικές διαπραγματεύσεις

Η θετική πορεία της ελληνικής οικονομίας, τα εργασιακά δικαιώματα, η αποκατάσταση των συλλογικών διαπραγματεύσεων και η σημασία των πολιτικών που ενισχύουν την ανάπτυξη και την απασχόληση, συζητήθηκαν κατά τη συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον πρόεδρο της Γερμανικής Ομοσπονδίας Συνδικάτων (DGB), Ράινερ Χοφμαν, στο Μέγαρο Μαξίμου.
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού, ο κ. Τσίπρας τόνισε τη σημασία της επαναφοράς των συλλογικών διαπραγματεύσεων, όχι μόνο για τους εργαζόμενους στην Ελλάδα αλλά και για ολόκληρο το ευρωπαϊκό κοινωνικό μοντέλο. Ο κ. Χόφμαν εξέφρασε τον σεβασμό και την αναγνώριση για τις προσπάθειες και την πρόοδο της Ελλάδας και της κυβέρνησης τα τελευταία δύο χρόνια. Επιπλέον, συμφωνήθηκε η αναγκαιότητα ενίσχυσης του κοινωνικού πυλώνα της ΕΕ, και φιλόδοξων αναπτυξιακών πρωτοβουλιών σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης