Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

16.10.17

Συνάντηση του Προέδρου της Βουλής με τους διακριθέντες αθλητές στους 23ους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Κωφών

Συνάντηση του Προέδρου της Βουλής με τους διακριθέντες αθλητές στους 23ους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Κωφών


«Αποτελείτε υπόδειγμα προς όλους τους νέους για να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και αυτό είναι το λαμπρότερο μετάλλιο που μπορείτε να φέρετε στη χώρα», είπε ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Νικόλαος Βούτσης υποδεχόμενος τις αθλήτριες και τους αθλητές που διακρίθηκαν στους 23ους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Κωφών 2017, που διεξήχθησαν στη Σαμψούντα της Τουρκίας. Πρόκειται για τις αθλήτριες της Εθνικής Ομάδας Καλαθοσφαίρισης Κωφών Γυναικών, που διακρίθηκαν με το χρυσό μετάλλιο, και για τον αθλητή Αλέξανδρο Παπαδάτο, που διακρίθηκε στο αγώνισμα της Ελληνορωμαϊκής Πάλης με το χρυσό μετάλλιο και στην Ελεύθερη Πάλη με το αργυρό μετάλλιο.
Ο κ. Βούτσης, αφού συνεχάρη τους αθλητές, τους προπονητές και τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών για την προσπάθεια που καταβάλλουν, τόνισε πως «με τις διακρίσεις σας, στους πολύ δύσκολους καιρούς που διανύουμε, δίνετε ένα ιδιαίτερα θετικό παράδειγμα για την ελληνική νεολαία διαμορφώνοντας ταυτόχρονα ένα αποτύπωμα για όλη την κοινωνία και ελπίζουμε στο μέλλον να δούμε ακόμα περισσότερους νέους να ασχολούνται με τον αθλητισμό».
Στη συνάντηση παρέστησαν ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιώργος Βασιλειάδης, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Νικήτας Κακλαμάνης, ο Πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Νικόλαος Μανιός, ο Πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων κ. Δημήτρης Σεβαστάκης και ο Κοσμήτορας της Βουλής κ. Νάσος Αθανασίου.
Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιώργος Βασιλειάδης υπογράμμισε πως «είμαστε εδώ για να βρίσκουμε λύσεις και να στεκόμαστε δίπλα σε όλους τους αθλητές, σε πολύ δύσκολες συνθήκες, με συνεργασία και με πολλή δουλειά, για να μπορούν τα παιδιά μας, ανεξάρτητα απ’ το αν ανήκουν σε ειδικές κατηγορίες ή όχι, να έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης στον αθλητισμό».
Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών κ. Ιωσήφ Σταυρακάκης ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Βουλής για τη θερμή υποδοχή και τόνισε πως «είμαστε πολύ υπερήφανοι που φέραμε πέντε μετάλλια στη χώρα μας και θα συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας».
Ο Πρόεδρος της Βουλής απένειμε στους αθλητές και τα άλλα μέλη της Ελληνικής Αποστολής το αργυρό μετάλλιο της Βουλής των Ελλήνων, ενώ οι αθλητές προσέφεραν στον κ. Βούτση ένα πιστό αντίγραφο του χρυσού μεταλλίου των 23ων Θερινών Ολυμπιακών Αγώνων Κωφών καθώς και τη μασκότ των Αγώνων, όπως επίσης και μια μπάλα καλαθοσφαίρισης υπογεγραμμένη από τις αθλήτριες της ομάδας.


Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης